Odkazy

Zde nalezente odkazy na nejzajímavější stránky vztahující se k polosféře děsu - Ravenloftu.
Napsal Vannax
Fraternity of Shadows - Bratrstvo stínů je v současné době asi největší živá fanovská stránka o Ravenloftu, na níž se schází hráči a dějmistři z celého světa, pročež jistě chápete proč jsme právě její českou mutací. Kromě spousty zajímavých informací zde najdete i hodně navštěvované tématické fórum. Bratrstvo převzalo pomyslnou štafetu po legendárním Kargatanu.
Secrets of the Kargatane - Jaká škoda... naprosto jsme ten obchůdek s knihami ve Vallaki milovali. Grabek stále cítí v Taverně U smradlavého kozla nostalgické zmatení. Jak sakra ten strašní požárk Měsíce Sklizně začal, stále nemáme slov.
Původní fanovská stránka Ravenloftu (nyní již zavřená), která po dlouhá léta shromaždovala různé herní materiály od hráčů a vydávala proslulé netbooky známé jako "Book of S...", které jsou zde spolu s pár dalšími věcmi stále k dispozici. O jejích nesporných kvalitách svědčí i to, že spolupracovala s TSR (posléze WotC) a byl jí propůjčen status oficiální stránky pro svět Ravenloft.
Midway Haven Alchemical Observatory - Co to říkáte? Hvězdy uctívající počasné čarodějky? S takovými užvaněnými ničemi se nezabýváme, myšlenka že hvězdy nad našimi hlavamy jsou pány našeho osudu... takový nesmysl. Jděte ke břehům Jezera Zarovich v Barovii, tam na nějaké natrefíte. Tady v Bratrstvu s tím nechce nikdo nic mít.
Od dalšího z nanejvýš podezřelých jedinců, kde kromě přesné předpovědi počasí pro celou Mlžnou zemi najdete také zajímavosti k některým doménám a několik netbooků.
Morden Cartographic Society - Divy stavitelné sazby a tiskařských strojů jsou bezpochyby úchvatné... a kdo by si byl pomyslel, že taková díra jako Mordentshire bude produkovat takové vytříbené mapy známého světa? Měli bychom asi navštívit obchodníka, konec konců znalost zemí a jejich umístění je pro nás zásadní.
Sháníte mapy nějaké domény? Pak je tohle nejlepší místo k návštěvě. Ani v nejmenším nepochybujeme, že budete spokojeni.
The Ravenloft Renaissance - Není nic nádhernějšího a radostnějšího než výlet do Port-a-Lucine, takzvaného města Osvícení. Je to absolutně báječné, jediné město s více knihovnami, laboratořemi a centry vědění na hlavu čtvereční, než kde jinde! Samozřejmě většina z nich je soukromým majetkem... ale milujeme výzvu. Sobečtí floutci nás nemohou zastavit, abychom si vzali, co chceme...
Stránka zasvěcená nejpokrokovější doméně Severozápadního Jádra.
The Lonesome Road - Vytrvale mlhou zahalená cesta? Kam asi vede? Já... ani nevím, nikdy jsem po ní dosud nešel. Jiní však ano, a podle toho co říkají, vede kamkoliv si budete přát. Na mně nekoukejte, jakmile se vydáte na osamělou cestu, bude to jen a jen na vás.
další stránka s mnoha zajímavými informacemi k RL. Její tvůrce byl později přijat do šestice členů Kargatane. Stránka však již také od roku 2000 existuje v nezměněném stavu.
Napsal Vannax 06.01.2007
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
ČAS neregistrovaní : 0.001507043838501 sec;
Nenalezeny žádné záznamy.
Podobné články
ČAS 0.12522196769714 secREMOTE_IP: 54.160.244.62